Post by diamoskyrolro on Feb 15, 2022 8:32:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cheerleader Champion Dance Off ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cheerleader Champion Dance Off IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди глюк примогем ▞▞▞
▞▞▞ Cheerleader Champion Dance Off 2022 version ▞▞▞
Я це люблю!!! І, будь ласка, це потрібно виправити, також не так багато блокує вас, щоб розблокувати його, щоб переглянути рекламу та купити предмети блокування
НЕ ДОТЯГУЕТ ДО 5 ЗВЕЗД ПОТОМУЧТО МНОГО ЗАКРЫТО! ВИ ЗАМЕЧАЛИ ЧТО ВСЕ ІГРЫ СОСО СВЯЗАНИ С ТАНЦАМЫ?
Мені подобається ця гра, це так весело!😄 Мені хотілося б, щоб ви могли щось рекламувати. Загалом це круто
Знайти букву є
Це так добре, але спа та клініка також заблоковані, я граю в цю гру майже три роки, я маю на увазі, що майже три роки, коли моя дочка грає в цю гру, але вона дійсно гарна, я її люблю!
Мені подобаються ці ігри, тому що вони іноді химерні, тому виправте це, і наступного разу, коли ви створите додаток, я поставлю 5 зірок.
Bubble Shooter Rainbow - Jeu de bulles Réflexion qav
Мені це дуже подобається, але це занадто багато, ви повинні платити за все, але ви маєте все це безкоштовно, і будь ласка, зробіть спа та фотозону безкоштовними
гра клас
Мені подобається грати в цю гру! Гарні варіанти моди та крутий спосіб вбити час..
Мені не сподобалася ця гра, бо я чекала півгодини. Ya tak ki ye game chalu bhi nahi hua Я дуже втратив свій час.
Cheerleader Champion Dance Off Simulyasiya ljm
Я поставив 3 зірки, тому що більшість речей заблоковано. Як спа і лікар. Але крім цього, це гарна гра вболівальників .❤❤ Будь ласка, створюйте більше таких ігор.🙏🙏
Напишіть це під 1 грою порахуйте до 50 і під подушкою буде айфон
Гра хороша, але ви просите реальні гроші, у вас немає грошей, реклами мало, а зачіски погані.
Нічого страшного, але більшість речей заблоковані, і за 2-3 дні можна легко набриднути. Ніколи й ніколи не завантажуйте його
Я люблю цю гру, але деякі речі та місця, які вам сподобається побачити, завжди заблоковані.
Ця гра чудова 😘😘😘😘😘. Мені вона дуже сподобалася, але є проблема, більшість танцювальних кроків і спа заблоковані
Усі ігри Coco приємні та веселі, але всім нам потрібно платити, як гроші, щоб відкрити кожну річ. Дехто з нас не має грошей *але ми просто діти* І ви запитаєте наш вік, ніби ми повинні заплатити, просто платіть датою, як 😒
Cheerleader Champion Dance Off Simulyasiya ljm
це нудно, бо наступного разу все потрібно купувати, я двічі подумаю, перш ніж встановлювати кокосові ігри, тому я раджу вам не купувати цю гру
Чудова гра 😍🥰😍, але реклами багато
чому так важко завантажити знову, щоб знову завантажити, будь ласка, вирішіть це, я не хочу цього. Уся моя гра так швидко завантажується, виправте все, що коко грає швидко, щоб завантажити найгіршу так найгіршу гру 😭😭😭😰😰 😰😰 Я втомився чекати woooooooooooooooodioooooooorst ігри коли-небудь
Cheerleader Champion Dance Off Simulator ftq
там не так багато танців одягу та макіяжу
Довго грузить
Так це же Ривердейл фон та ріженькая це Шеріл
Я не можу припинити грати, але це неприємно, тому що у мене не все, і є багато реклами
Януся я погоджуюся
ффуу так не цікаво коли на сцені ти типо жмеж на картині спецефект довте. Хоть 1 пожалусто!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ?:-( 😤😣😼😼✋😑😤👎👎👎👎👎👎 ....... .,.....
тому я ненавиджу це, це жахливо, насправді немає брехні. І є занадто багато реклами, я думаю, що я зробив помилку, навіть зацікавився цим або встановив!!!! Я поставив йому 1 зірку НЕ РОБИТИ ТАКІЙ ПОМИЛКИ, ЯКІ РОБОТИ!!!!!!!
Ця гра настільки дратує, що майже все заблоковано
Це чудово, грати в кокосові ігри вже багато років, але вам доведеться купувати майже все, але все одно дивовижно.
Ця гра така весела. Я виграв більшість із них. Але ви наче живете в реальності, але це точно віртуально. Ви отримаєте те, що я говорю, коли завантажите цю гру. Ви повинні завантажити її. І я обіцяю вам, що це єдина гра Я коли-небудь говорив це про ,і це дуже важливо для мене.Начебто творці так ідеально зібрали цю гру, і будь-хто може сказати, що хоче, але я знаю, що ця гра найкраща.!!!!!!!! !!!!!!!!!!!☺☺!!!😛😃😚😉😍😉😄!!!!😄😀😊😀☺😘😗😚😙😜😝😛😳😁!
Мені подобається ця гра, але я хотів би, щоб ви могли щодня відкривати речі, як у грі з гімнастикою, крім того, що це досить хороша гра
Гра клас, чому було без масок, а вже з ними?
Ставлю 5🌟🌟🌟🌟🌟.Класна гра раджу всім дяею розробникам
Якби ви могли оновити уніформу та танцювальні рухи... додайте більше речей до макіяжу та зачіски... Подібні речі зробили б це набагато веселіше, враховуючи, що люди платять за все, що потрібно розблокувати, додавайте частіше.
Гра клас.
Добре, але пізніше застряг, я не можу грати
Добре. Але забагато реклами!!!!.